Vahva meno jatkuu

Pori 26.12.2016

Jouni Kivelän elämän hevonen Celebration Song on todellisessa huippuvireessä. Tämän vuoden (2019) startit ovat tuottaneet 13 550 euroa vaikka startteja on Le Monteilin tyttärellä vasta 9 kpl tältä kaudelta. Ainoastaan yksi rahaton startti löytyy tältä vuodelta joten valmentaja ei lähde todellakaan turhaan tamman kanssa raviradalle ”tuhlaamaan” vapaa-aikaansa. Mikäs sen parempaa reissata näin hienon hevosen kanssa! Jännityksellä odotamme mitä kesä tuo tullessaan ja mitkä ovat Jouni Kivelän mietteet Celebration Songin tulevaisuudesta, koska tamma on kuitenkin kilpaillut parhaiten talvikaudella ja ikääkin löytyy ”jo” 8 vuoden verran.

Kauko Toroska ja Ruhvanan Commee pokaaliraveissa 3.3.2019


Kauko Toroska ja Surrikka palaavat tositoimiin Porin tiistairaveissa 16.4. parin kuukauden tauolta.

Kauko toi uuden hankintansa näytille yleisölle Vammalan Seudun Ravin järjestämiin pokaaliraveihin maaliskuun alussa, Camrilainen nuori näytti lupaavia otteita pienessä lähdössä ja seuraamme mielenkiinnolla tulevaa kautta kun Kauko ja pohjoisen pikajuna-ruuna valtaavat radat ja pitävät Nakkilan suomenhevostarttareiden lippua korkealla Surrikan kera!

Tommi Kylliäinen ja Markus Ketola Victor Quo Vadisin kanssa voittajaesittelyssä 7.10.2017

Victor Quo Vadis palaa kaviourille parin kuukauden tauon jälkeen Teivossa Jarmo Saarela kyydissään Magic Monday raveissa 15.4.2019. Markus Ketolan suojatilta ilmeisemmin riisutaan kenkiä pois nyt kun kenkäpakko loppui ja siitä on ruunalle valtavasti hyötyä. Eturivin paikka sisäradoilta on pelkkää plussaa ja Victor Quo Vadis saanee hyvän juoksun numerolla 3.

Ricocone ja Tommi Kylliäinen Oulun valloittajina 8.9.2018

Jarkko Hohtarin ja Tiina Alasen kasvatti Ricocone on availlut myöskin kautensa, ruuna sijoittui 21.3. Lahden Jokimaalla kolmanneksi ja tienasi siitä 450 euroa. Seuraavaksi valjakko starttaa tänään 10.4. Vermossa.Top 10 Team saa jännittää miten ruuna taivaltaa elämänsä toisen 3120 metrin volttilähdön Vantaan energian voimaliiga-lähdössä rattaillaan valmentaja ja vakiokuski Tommi Kylliäinen. Mielenkiinnolla seuraamme mitkä ovat Ricoconen kauden päätavoitteet kun ruuna kääntyi 6-vuotiaaksi ja ikäluokkalähdöt ovat olleet ohitse pitkään, kenties Suur-Hollolassa saamme jännittää nakkilalaiskasvatuksen tulosta tulevana kesänä?

Toukokuussa alkaa varsomisputki Nakkilassa kun Almaz Quo Vadisille (Le Monteil) pitäisi syntyä varsa Markus ja Anne-Maija Ketolan talliin. Sitten tulee pieni paussi kunnes heinäkuussa Rantalan Seija ja Mika pitää ”varsavalvojaisia” Erna Princessille (Lexus Font) sekä Sevifield Oy:n omistamalle Paolalle (Camri) Nakkilan Kivialhossa. Tammojen pitäisi varsoa peräjälkeen ennen heinäkuun puolta väliä.
Pidetään peukkuja että saadaan Nakkilan tulevaisuuden tähdet turvallisesti maankamaralle!

HKY:n vuosikokous pidetään heti sopivana ajankohtana kun puheenjohtajamme Jari Myllykosken vaalikiireet ovat ohitse.