Silloin taotaan kun rauta on kuumaa!

Nakkilan prinsessa Celebration Song kivikovassa tammalähdössä

Jouni Kivelän ei tarvitse miettiä onko hänen valmennettavallaan Celebration Songilla mitään järkeä lähteä taistelemaan Suomen tammaparhaimmistoa vastaan. Tammalla oli todellakin sanansa sanottavana Vermossa 30.1. vaikka vastassa oli mm. Markku Niemisen valmennettava Callela Eliza joka on tienannut urallaan jo yli 183t euroa. Huonolle siis Jouni Kivelän omistama ja valmentama tamma ei hävinnyt kun maalisuoralla Callela Eliza piti keulasta varmaan voittoon. Celebration Song sai tehdä täyden päivätyön ”kuolemanpaikalla” eli veti toista rataa ilman vetoapua ensimmäisestä takasuorasta loppuun asti tässä kovatempoisessa lähdössä.
UPEAA työtä kuskilta Ari Moilaselta ja hevoselta, HKY onnittelee!
väliajat 10,5/Callela Eliza 14,0 13,5 14,0
Katso lähdön video täältä; Videokirjasto


Seuraavaksi Celebration Song kilpailee kotiradalla Porissa 11.2 Ari Moilanen ohjaksissaan.
Tamman voittosumma tänä vuonna 2019 on jo huimat 10 000 euroa!!

Erna’s King on kilpaillut voittostarttinsa jälkeen kahdesti

Vermossa 23.1.2019 ruuna starttasi illan 8. lähdössä numerolla 2 luottokuski Iivari Nurminen kyydissään. Seija Rantalan valmennettava otti johtopaikan auton irrottua ja jäi painamaan päälle kunnes takasuoran lopulla valjakko sai selän eteensä ensimmäisen 500m kellotuksen ollessa 12,5.
Näin mentiin maalipaalulle asti keulan selässä, ruuna teki rehdin esityksen uudella ennätyksellä 15,0 ollessaan maalipaalulla 4. Matkarahoja kertyi 600 euroa. Erna’s King oli lähdön kakkossuosikki.
väliajat 12,5/Oxan Cockadoodledo 15,5 16,0 12,0
Katso lähdön video täältä; Videokirjasto

Sitten käytiin kotiradalla Porissa 31.1.2019..
7. lähdössä jälleen kakkossuosikkina matkaan Iivari Nurminen kyydissä. Tällä kertaa takarivistä matkaan numerolla 10 ja ensimmäiseen kurviin mentäessä valjakko sai hyvän paikan 3. parista ulkoa. Viimeisellä takasuoralla Erna’s King hyökkäsi kolmannelle radalle ja alkoi saavuttamaan kärkeä pikkuhiljaa ja maalin ruuna ylitti kolmantena ajalla 17,4. Ruuna ansiot nousivat 300 eurolla.
väliajat 12,0/Heavy Beat 17,5 18,0 15,5
Katso lähdön video täältä; Videokirjasto

HKY onnittelee totosijasta!


Seija Rantala saa taas jännittää suojattinsa juoksua seuraavaksi 11.2. jolloin juostaan Porissa ensimmäistä kertaa Magic Monday ravit!

Victor Quo Vadis Turussa tototaistoon
Markus Ketolan valmennettava kamppaili keulajuoksulla totoon Turussa 25.1. Jarmo Saarela ajoi ruunaa ensimmäistä kertaa ja taktiikka oli auton takaa numerolla 5 suoraviivainen – keulaan ja siitä niin pitkään kun peli vetää. Kolmas sija toi 450 euroa kaurarahoja ajalla 16,0.
väliajat 13,5/Victor Quo Vadis 17,0 16,0 14,5
Katso lähdön video täältä; Videokirjasto

HKY onnittelee totosijasta!

Sama valjakko jatkoi kilpailemista Lahdessa T75-raveissa lauantaina 2.2. Huonoa tuuria oli mukana kun ruunalta irtosi lähtökiihdytyksen jälkeen kenkä joka on talvella erittäin haastellinen tapahtuma kesken lähdön. Ihmeellisesti ruuna pysyi ravilla koko matkan vaikka yksi kavio oli niinsanotusti poissa pelistä kun ei ollut pitoa samalla tavalla kuin kolmessa muussa jalassa. Kovassa porukassa ruuna ohitti maalipaalun 10. ajalla 15,6.
väliajat 13,0/William Pine 16,0 14,5 13,5
Katso lähdön video täältä; Videokirjasto